Actualitat Notícies

y
NOV 2023


El CONCURS D'APARADORS NADALENCS.

A través del qual, es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris i/o comerciants que s'esforcen dia a dia en la decoració dels seus comerços o locals professionals ubicats en Pego, incentivant i fomentant així l'atractiu de comprar en la nostra localitat.

El jurat passarà el dia 29 de novembre a partir de les 17.00 hores i el premi es lliurarà el dia 1 de desembre a partir de les 20.00 hores en la casa de Cultura.

Els premis son els següents:

  • Primer Premi: L'Ajuntament concedirà un premi per valor de 300 €, la justificació del premi es farà en efectiu presentant factures o tiquets de compra per una suma superior a 300 € abans del dia 29 de desembre de 2023.Només s'abonarà la quantitat del premi.
  • Segon Premi: L’Ajuntament concedirà un premi valorat en 160 € per a gaudir d’un sopar o dinar per a 4 persones en un dels bars/restaurants participants en les XIII Jornades de l’arròs. La justificació del premi es farà efectiu presentant factures o tiquets del Bar/Restaurant per una suma igual ,o superior a 160€ abans del dia 29 de desembre de 2023.Només s'abonarà la quantitat del premi.
  • Tercer Premi:: L'Ajuntament concedirà un premi per valor de 100 €, la justificació del premi es farà en efectiu presentant factures o tiquets de compra almenys en 3 comerços o empreses diferents participants en el concurs abans del dia 29 de desembre de 2023.Només s'abonarà la quantitat del premi.

 

  • Podeu consultar les bases les Ací i els criteris Ací
Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Pego - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme